Château du Mylord |
Boergondië net over de taalgrens .. Vele generaties lang leek het een understatement dat, wie Thomaes heette, de boerenstiel beleed. In de 19de eeuw, ontdekte een buitenbeentje in de familie dat men ook met textiel uitstekend zaken kan doen, en in de 20ste eeuw was het hek helemaal van de dam toen er een succesvol auto's ging verkopen, en vele anderen met de pen in de hand hun boterham gingen verdienen. Enkele jaren geleden kwamen we op het spoor van een koppel broers Thomaes die hun sporen op culinair gebied hadden verdiend en inmiddels een stevige reputatie hadden opgebouwd. In Ellezelles, een aardig plekje net over de taalgrens, weggedoken in "Le pays des Collines " (zo benoemen ze daar de Vlaamse Ardennen). "Château du Mylord " heet dit gastronomisch oord. Waar komt die "Mylord" vandaan ?
|
Een streng toezien op kwaliteit zonder compromissen, en hard werken werd dan ook beloond: Reeds in 1987 prijkte er in de Michelingids een eerste * naast hun naam, de tweede * volgde in 2002 die in de editie 2009 met brio herbevestigd werd .. Kortom alle troeven waren
aanwezig voor de ondernemende broers Thomaes om er een uniek en exclusief
"maison de bouche de renommée nationale " van te maken.
Op 19 juni 2004 mochten
|
© Raf van der Donckt - bijgewerkt: 12/08/2018 TERUG